Menu Content/Inhalt
Home
OpenBizz Online Services

Spamfilter Software

Ergert u zich wel eens aan de manier waarop backups worden gemaakt? Wisselen en heen en weer slepen van data-tapes? Kapotte backup drives en media? Het terugzetten van slechts één bestand kan uren duren? En wie kan uw data allemaal lezen als u zo'n tape op straat verliest? Het schrijven van kostbare data op een magnetisch lint op twee rolletjes lijkt ernstig verouderd en dat is het natuurlijk ook! OpenBizz heeft een veel betere oplossing:

Een server waar uw data dagelijks volautomatisch en veilig via het Internet naartoe kan worden getransporteerd. Dat gebeurt gecodeerd met de beste encryptie standaarden via de internet verbinding die u toch al heeft en 's nachts toch niet wordt gebruikt. Deze backup server wordt ook weer gebackupt zodat bijvoorbeeld in geval van brand of water schade OpenBizz altijd over uw data blijft beschikken. De data op de backup server is natuurlijk ook encrypted zodat in geval van diefstal niemand uw data kan lezen.

Een bestand terughalen kan ook eenvoudig via het internet. Daar hoeft de systeembeheerder niet meer aan te pas te komen. OpenBizz kan uw data indien nodig zelfs 7 jaar bewaren, zoals de belastingdienst tegenwoordig voorschrijft. Interesse? Neem contact op met ons op voor een uitgebreide toelichting!

e-Groupware

Uw agenda altijd en overal veilig beschikbaar via een web-browser. U heeft vanuit elke plek met een internet browser beschikking over uw eigen agenda en email, voor meer informatie kijk op www.egroupware.org

Wilt u het eens proberen neem dan contact op met OpenBizz zodat U gebruik kan maken van een demo account om er eens aan te snuffelen.

E-mail

Ook uw e-mail kan door OpenBizz worden afgehandeld. U betaalt per GigaByte aan opgeslagen mails en beheert zelf de emailadressen via een eenvoudige web-applicatie. U kunt onbeperkt emailadressen en aliasen aanmaken op uw domein. Deze email server wordt gebackupt naar onze backup servers zodat uw email nooit verloren zal gaan.

Toegang tot uw e-mail is mogelijk via een webmail applicatie of via secure IMAP of secure POP.